oplossingen

INTERACTIEVE DISPLAYS, TOUCHSCREENS & KIOSK

Ideaal voor interactieve content voor musea, shops, beurzen, ...
Wenst u meer interactie en dynamiek in uw klas, vergaderruimte of opleidingszaal? Ontdek de mogelijkheden van interactieve systemen zoals touchscreens (inbouw, opbouw), touchtafels (multitouch) en kiosks. Een professionele omkadering van interactieve content voor musea, shops, beurzen,...

• Interactieve dragers
• Interactieve borden
• Interactieve projectoren
• Interactieve displays
• Pentabletten
• Touchscreens en touchtafels
• Kiosk touchscreens

Website Videocenter (12)
Website Videocenter (13)

digital signage

Het digitale communicatiemiddel van de toekomst heeft digital signage of ook wel narrow casting. Ook te zien op luchthavens of stations. Maar het kan evengoed intern in de receptieruimte van een bedrijf. Gemakkelijk beheerd vanaf een centrale computer.

auditoria

Wat zou een auditorium zijn zonder projectie, goed sfeerlicht en een goede verstaanbaarheid.
Zij maken de locatie gebruiksklaar en vormen een katalysator voor een geslaagde voordracht.

Website Videocenter (14)
Website Videocenter (15)

AUDIO/OMROEP/100V

Bij een mooie video- of DVD-presentatie in uw vergaderzaal hoort natuurlijk ook een helder en aangenaam geluid. Omdat het oog ook wat wil, gebruiken wij mooie design luidsprekers of bouwen we ze vakkundig in het plafond zodat ze niet opvallen. Ook op andere plaatsen in uw bedrijf kan een geluidsinstallatie van pas komen. Wij ontwerpen en bouwen ook omroepinstallaties waardoor achtergrondmuziek klinkt. Deze koppelen het aangename aan het nuttige. U, uw werknemers en uw klanten kunnen genieten van rustige achtergrondmuziek. In afzonderlijke burelen kan u zelfs apart het volume regelen. Zoekt u iemand? U kan deze persoon oproepen dmv. één of meerdere oproep-microfoons. Indien u voor verschillende zones kiest, kan u een oproep plaatsen zonder andere zones te storen.

In uitgebreide installaties waar de Europese veiligheidsnorm voor evacuatie van toepassing is (EN 60849) bieden wij volledig conform aan. Gaande van luidspreker-lijnbewaking, tot versterkerbewaking tot haverie-omschakeling (reserve versterker). Zelfs de evacuatie noodboodschappen worden digitaal bewaakt, en de reserve versterker wordt op random-tijdstippen ingeschakeld, om er zeker van te zijn dat hij nog werkt in geval van een storing.

onze partners

Merk-5
Merk-8
Merk-7
Merk-2
Merk-14
Merk-4
Merk-1
Merk-6
Merk-3
Merk-18
Merk-9
Merk-17